ONZE WINKEL


Hartelijk welkom bij Alexanderhoeve in de Theresiastraat in Den Haag! Mijn naam is Didier Lachèvre en samen met Krijna ontvang ik je graag 6 dagen in de week in onze gezellige kaaswinkel. Na 14 jaar werkzaam te zijn in het vak vind ik het nog steeds elke dag boeiend om mijn klanten op een persoonlijke manier te adviseren over de mooiste kaasproducten. Ik geniet er van om samen met de klant een gevarieerde kaas- / borrelplank samen te stellen, met daarbij passende wijn, olijven, worst en natuurlijk vers gebrande noten. En met de feestdagen heb ik altijd een extra groot assortiment buitenlandse kaas, dus altijd succes verzekerd!

In onze winkel vind je naast een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, ook vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten.

HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag en dinsdag: 9:00-18:00
Woensdag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag: 8:00-17:00


Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Didier Lachèvre